GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Person polisanmäler attack med rollator: ”Tagit sats”

Publicerad 29 november 2022
Rollator
RollatorFoto: Mostphotos

Polisen har fått in en anmälan om att det ska ha inträffat en misshandel i kassakön i en matbutik i Emmaboda. Det ska dock röra sig om en lite annorlunda form av misshandel som anmälaren säger sig ha blivit utsatt för.

– Personen ska ha blivit påkörd av en man med rollator, alltså inte en bil för att förtydliga. Målsägaren upplever att den okända mannen tagit sats och med full fart kört på målsägarens ben med rollatorn, säger Sara Andersson, presstalesperson vid polisens ledningscentral i Malmö.

Ärendet kommer dock inte att få någon uppklaring då det redan är nedlagt.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.