Presentkorts-app lanseras för handel i staden

En presentkorts-app för all handel och restauranger i Emmaboda kommer att lanseras. Det är Centrum Sydost tillsammans med Cityplay som står bakom satsningen.
Publicerad 25 maj 2023
Genrebild.
Genrebild.Foto: Mostphotos

Appen belönar kunder när de handlar lokalt i sin stad och appen sköter alla presentkort. Handlarna kan dessutom kommunicera till sina kunder vid erbjudanden och event eller skapa egna klippkort.

– Vi började prata om det här tidig höst. Det är för att göra det roligare och lättare för alla, både för privatpersoner och handeln. Då vill vi inkludera handel centralt och på landsbygder och småorter, säger Signe Ahlström på Centrum Sydost.

Vad har ni för förhoppningar med appen?

– Kortsiktigt hoppas vi att både handeln och privatpersoner ser nyttan av detta. Långsiktigt hoppas vi det ska öka den lokala handeln. Vi har fått jättebra respons från handlarna.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.