GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Skolskjutsarna påverkas efter den svåra trafikolyckan på väg 120

Skolskjutsarna mellan Emmaboda och Långasjö påverkas med anledning av den svåra bilolyckan som inträffade på väg 120 vid 14-tiden, meddelar Emmaboda kommun.
Publicerad 12 januari 2022
Genrefoto: Mostphotos/Lennart Angermund
Genrefoto: Mostphotos/Lennart Angermund

Enligt Trafikverket beräknas vägen återigen öppna vid 17-tiden, men vid 16.40 pågick arbetet fortfarande på platsen och vägen var helt avstängd.

Kommunen arbetar med att få fram ersättningstransporter för att få hem elever. Vissa skolskjutsar kommer bli försenade.

– Räddningspersonal är kvar på platsen och håller på att sanera upp vägbanan. Det är en någorlunda prognos på 15-30 minuter innan man kan öppna upp vägen igen, säger Tony Bergelind, larmoperatör vid Trygghets- och larmcentralen i Kalmar vid klockan 16.45.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.