GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Robin Strelitz: Ladda upp inför hösten!

Det känns som att vi går mot bättre tider och alla jag träffar är sugna på att komma igång med träningen igen. Jag ser fram emot hösten, för jag tror att det kommer att bli en riktigt rolig höst i träningen och hälsans tecken.
Robin Strelitz
Publicerad 11 september 2021
Detta är en personligt skriven text i kalmarposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Foto: Mostphotos, Linus Gunnarsson

Här kommer tio knep till hur du kan komma igång lite lättare till hösten!

1: Börja lätt. Det finns ingen anledning att börja med ett grispass. Första veckan kommer du få lika mycket resultat av 30 minuters träning som 60.

2: Testa något nytt. Det finns så många roliga sätt att motionera.

3: Köp nya träningskläder. Du behöver inte köpa någonting för att träna men ibland är det motiverande med nya kläder och nya skor. Speciellt ett par riktigt sköna löparskor.

4: Hitta en träningskompis. Det är så mycket lättare att pusha varandra när man är två.

5: Spika din morgonrutin. En bra start på dagen ger dig alla förutsättningar för en ännu bättre dag.

6: Skaffa en träningsdagbok. För mig har det alltid varit motiverade att följa min utveckling. Skriv ner dina mål och dela upp målen i mindre delmål.

7: Storhandla. Rensa i köket och fyll på med hälsosamma basvaror.

8: Anmäl dig till ett lopp nästa år. Utmana dig själv att göra något du aldrig gjort!

9: Kör yoga varje morgon. Det är en av de rutiner som jag rekommenderar mest, och som jag märker gör störst skillnad på en daglig basis.

10: Planera dina måltider. Skriv ner i en kalender när du ska äta och vad du behöver förbereda. Utan regelbundna näringsrika måltider kommer du inte orka leva det livet du vill leva.

Tack för den här gången. Du hittar mig på Träningsklubben i Kalmar. Ett nytt typ av gym med fokus på gemenskap och gruppträning. Du hittar mig också på Facebook (PT-Robin) och Instagram (ptrobin_kalmar).

ROBIN STRELITZ ROBINSTRELITZ@GMAIL.COM