unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

PT-Robin: Hur når du dina mål?

Idag tänkte jag dela med mig av ett ovärderligt tips. Det är ett tips som inte bara gäller vid träning, utan också kanske en viktig lärdom för dina andra åtaganden i livet.
Detta är en personligt skriven text i kalmarposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Men först måste jag berätta om den vanligaste anledningen till att människor inte når mål de har satt upp för sig själva. Och nej, det handlar inte som en populär diet eller ett avancerat träningsprogram.

Det magiska pillret heter “kontinuitet”.

Det är många som spenderar mer tid på att drömma än att arbeta. Att du inte uppnår dina mål är sällan ett resultat av ett dåligt jobb, utan snarare en brist på arbetstimmar.

Köp en kalender och häng upp den på ett bra ställe hemma. Oavsett vad du har för mål, sätt ett STORT RÖTT KRYSS varje dag som du uppfyller kriterierna för att nå ditt mål. Det kan handla om att äta ett visst antal kalorier, att köra ett träningspass, att gå upp när klockan ringer - eller vad som helst som intresserar dig.

Vilka resultat du får beror helt på hur många röda kryss du ser i din kalender i slutet av månaden.

De som är riktigt bra på träning och hälsa är inte de som väljer nyttig mat då och då. Hälsosam är något du blir när du äter bra mat, konsekvent, från dag till dag, vecka till vecka och år till år. Absolut inte hela tiden, men väldigt regelbundet.

Köp en kalender och testa själv. Sätt ett kryss varje bra dag och ser du inte resultat efter 30 dagar så mejla mig. Ser du fler blanka rutor än röda kryss så vet du vad du behöver göra nästa månad!

Tack för den här gången. Vi ses som vanligt på Wellness Studio i Kalmar men också på Facebook (PT-Robin) och Instagram (ptrobin_kalmar).

Läs mer