1. Livsstilarrow-down
  2. Kultur & Nöjearrow-down
  3. Familjarrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

Kalmar

Vårpremiär i Krusenstiernska

Fredag den 1 maj öppnar Krusenstiernska Trädgården upp för säsongen och bjuder in till en prunkande oas i regi av Kalmar kommun, där gårdscaféet nu också kan erbjuda te skapat utifrån trädgårdens dofter och smaker.

Kalmar

Ekopodden om våren: ”Njuta i vår närmiljö”

I det senaste avsnittet pratar Ekopodden bland annat om varför en stökig trädgård är en bra trädgård.

Kalmar

Klicktoppen – hetaste bostäderna i länet just nu

Det här är de mest klickade villorna i Kalmar län på Hemnet under vecka 16. Den mest klickade villan är en av Borgholms pampigaste bostäder.

Kalmar

Vårfint i växthuset i med Therése

Min allra högsta dröm är helt klart ett växthus. Ett växthus där jag kan inreda med härliga möbler och odla massvis med växter så som gurkor, tomater, citronträd, fikon.

Kalmar

Så mycket är dina oanvända prylar värda

Omkring 17 000 kronor är värdet av alla prylar som samlar damm i svenskarnas hem. Dessutom är det så mycket som var tredje sak i hemmet som inte längre nyttjas.

Kalmar

5 snabba frågor till Josefin Smedberg

Josefin Smedberg är trädgårdsarkitekt och driver företaget Trädgårdsmakeri. Nu kommer hon att hjälpa KalmarPostens läsare att utveckla sina gröna fingrar!

Kalmar

Dags att sätta spaden i jorden

För mig hör påsk och trädgård ihop. Påsken är ett ypperligt tillfälle för att mysa och fixa i trädgården. För många är det första gången för säsongen då vi går ut och sätter spaden i backen.