GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

14-årig pingisspelare får stipendium på 10 000 kronor

Pingisspelaren Noa Dahlström får ta emot Lions Club Kalmars Ungdomsstipendium.
Publicerad 7 juli 2022
Noa Dahlström får Lions Ungdomsstipendium av Mats Strömberg från Lions Stipendiekommitté.
Noa Dahlström får Lions Ungdomsstipendium av Mats Strömberg från Lions Stipendiekommitté.Foto: Pressbild

Stipendiet ges ut till en ungdom som är mellan 15-25 år, bosatt i Kalmar kommun och som visat framfötterna lite mer än andra.

Den som fick motta stipendiet är Noa Dahlström från Kalmar som är uttagen till Svenska Ungdomslandslaget och klar för sommarens Ungdoms-EM i Serbien. Han började med pingis redan som fyraåring och har inga planer på att sluta. Istället siktar han högt.

– Jag siktar på medalj. Mitt mål är att så småningom bli bäst, men det dröjer några år. Det är många tävlingar jag måste vinna först. Jag är väldigt tacksam för stipendiet som ska användas för mina resor utsomlands till träningar och tävlingar, säger Noa i ett pressutskick.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.