GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

30-årig man döms till fängelse efter kokainbeslag

En man i 30-årsåldern döms vid Kalmar tingsrätt för narkotikabrott.
Kalmar • Publicerad 11 mars 2022
Foto: Agnes Aronsson

Det var i juni 2021 som det framkom att mannen hade 3,7 gram kokain i sin ägo. Han ska vid tillfället ha befunnit sig på Norra vägen i Kalmar. Mannen, som är i 30-årsåldern, misstänktes då för narkotikabrott, vilket han nu döms för.

Mannen har tidigare dömts för narkotikabrott, då till villkorlig dom och böter. Eftersom det nu aktuella brottet skett inom prövotid döms han därför nu till fängelse i två månader. Det finns inga uppgifter om att det ska röra sig om något missbruk, därför kan han inte dömas till skyddstillsyn.

Mannen erkänner brott.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.