Annons

”Aldrig Ensam Show” kommer till Kalmar – en föreställning som ska rädda liv

Ett av de mest tabubelagda ämnena vi har i Sverige är självmord. Nu ska ”Aldrig Ensam Show” lyfta på locket till psykisk ohälsa genom en turné med stopp i flera svenska städer.
Publicerad 13 juni 2022

Det är Aldrig Ensams grundare Charlie Eriksson och den svenska artisten och föreläsaren Axel Schylström, som beger sig ut på turné tillsammans – i hopp om att rädda liv. Den 12 oktober kommer de till Kalmar teater.

Under föreställningen får publiken ta del av Charlie Erikssons personliga erfarenheter av psykisk ohälsa. Han berättar om självmordsförsöket som ledde till vård i respirator och om sin väg tillbaka till livet igen.

Annons

Axel Schylström, som är känd från Idol och Melodifestivalen, har också lidit av psykisk ohälsa. Han delar med sig av sin livshistoria med fokus på olyckan som nästan kostade honom livet, samt vägen tillbaka och livet som en av Sveriges värst brännskadade personer. Charlies och Axels berättelser kombineras med intima musiknummer, visuella effekter och en stor portion humor, som förhoppningsvis lämnar publiken med en hoppfull känsla.

Organisationen Aldrig Ensam arbetar för att få fler att våga söka professionell vård istället för att begå självmord, samt utbildat och förbättrar människors kunskaper kring psykisk ohälsa.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons