GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Anders Bagge är sist ut på Musik på Larmtorget

Sommaren är inte över än men snart är Musik på Larmtorget det. Musik på Larmtorget har arrangerats under perioden 4 juni till 2 augusti, och sist ut på scen är Anders Bagge som får avsluta sommaren på Larmtorget. Han kliver på scen under tisdagskvällen.
Publicerad 1 augusti 2022
Anders Bagge
Anders BaggeFoto: Mikael Silkeberg

Anders Bagge är en riktig mångsysslare som syns flitigt på tv, bland annat har han under många år suttit i Idoljuryn, men också tävlat i Masked Singer och senast i Melodifestivalen, där hans bidrag Bigger Than The Universe verkligen gick hem hos det svenska folket.

Musik på Larmtorget med Anders Bagge går av stapeln den 2 augusti mellan klockan 18.00 till 20.00. Kvällens supportakt blir Dimpker Brothers och Mollie Minott från Hulta/Oskarshamn.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.