Annons

Anders Bagge gästar Kalmar – ska inspirera musiker

Den 7 december gästar musikproducenten, låtskrivaren och artisten Anders Bagge Kalmar och Volt Studios, en musikstudio som Studieförbundet NBV driver sedan tio år tillbaka. Anders Bagge berättar om sin karriär och musiker och artister från Volt Studios får möjlighet att spela sin musik för att få tips och feedback.
Publicerad 17 november 2023
Anders Bagge besöker Kalmar för att träffa musiker och artister på Volt Studios.
Anders Bagge besöker Kalmar för att träffa musiker och artister på Volt Studios.Foto: Pressfoto

Folkkära Anders Bagge har en lång karriär bakom sig som musikproducent, låtskrivare och artist. Länge var han en av jurydeltagarna i Idol i TV4, men han har även medverkat i Masked Singer och under 2022 trotsade han sin scenskräck och deltog i Melodifestivalen med låten “Bigger Than The Universe”. Han slutade på en andra plats i tävlingen.

– Det ska bli fantastiskt roligt att få komma till Kalmar och träffa människor som, precis som jag, brinner för musiken och prata om musikskapande, säger Anders Bagge i ett pressmeddelande.

Annons

Volt Studios drivs av Studieförbundet NBV. I sju musikstudios finns möjlighet att skapa och spela in musik, repa som band samt umgås och nätverka med andra musikskapare.

– Vi strävar efter att ge möjligheter att genom musikskapande få en meningsfull fritid och en mötesplats fri från droger, alkohol och destruktivitet. Anders Bagge kan, med sina erfarenheter inspirera våra musiker och artister, säger Tobias Jonsson, verksamhetsutvecklare för NBV Sydost i pressmeddelandet.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons