GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Anmälan: Kvinna hittade utlagt hundgodis preparerat med spik

Publicerad onsdag 09:57
Foto: Mostphotos

I söndags var en kvinna ute och promenerade med sin hund på Germundsgatan i Kalmar. Enligt en polisanmälan gjorde hon då en upprörande upptäckt.

– Vid vägen intill Vasaskolan uppmärksammar hon att någon lagt ut sammanlagt sex godisbitar med en meters mellanrum. I varje godisbit ligger det spik intryckt. Hennes hund hann inte få i sig någon godisbit, säger Robert Loeffel, presstalesperson vid polisen.

Enligt polisanmälan tog kvinnan upp godisbitarna och slängde dem.

– Vi har ingen misstänkt och inget att gå på tyvärr.

En anmälan om förgöring är upprättad.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.