Annons

Årets företagare i Kalmar är utsedda

Styrelsen för Företagarna i Kalmar, Nybro och Länsförsäkringar i Kalmar delade på onsdagen ut pris till Årets företagare och Årets unga företagare 2020.
Publicerad 3 juni 2021
Foto: Pressbild

Priset Årets företagare gick till Lasse Palmqvist som driver företaget Kalmar Fisk & Skaldjur. Lasse tog steget att bli fiskhandlare år 2010 och har under åren tillsammans med sina medarbetare byggt upp ett välrenommerad företag.

Motiveringen löd:

Annons

”Lasses har en tydlig filosofi där han bygger ett bra team som tillsammans kreativt skapar rätt förutsättningar och där man hela tiden strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Att alltid hålla högsta kvalitet på hantverket samtidigt som servicen är av högsta klass är några av ingredienserna till att Kalmar Fisk & Skaldjur är en given succé. Lägg till bra lönsamhet och fantastisk utveckling så är vinnaren given av titeln Årets Företagare!
”

Lasse Palmqvist är Årets företagare i Kalmar 2020.
Lasse Palmqvist är Årets företagare i Kalmar 2020.

Årets unga företagare i Kalmar 2020 gick till Anton Cansund och Billy Lansdowne som driver företaget Takteam. Prisutdelarna lyfter att företaget är en självklar aktör gällande takbehandlingar och att man har ett välmående och växande företag som visar på en fin utveckling.

Motiveringen löd:

”Anton och Billy sitter inte nöjda utan de hittar nya utvecklingsmöjligheter, det visar inte minst de nya samarbeten och tjänster som de erbjuder. Det känns verkligen som att klyschan ”Sky is the limit” passar väldigt bra när man ska beskriva denna resa som Anton och Billy påbörjat.”

Anton Cansund och Billy Lansdowne är Årets unga företagare i Kalmar 2020.
Anton Cansund och Billy Lansdowne är Årets unga företagare i Kalmar 2020.
Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons