GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Arrangerar musikkväll i Trekanten: ”Något vi vill göra för byborna”

Lina Andersson, Madeleine Klingstedt och övriga byalaget hoppas att musikkvällen den 31 juli ska samla Trekantenborna för några timmar tillsammans.
Publicerad 27 juni 2021 • Uppdaterad 28 juni 2021
Madeleine Klingstedt och Lina Andersson från Trekantens byalag hoppas att många ska komma på musikkvällen, som arrangeras för första gången.
Madeleine Klingstedt och Lina Andersson från Trekantens byalag hoppas att många ska komma på musikkvällen, som arrangeras för första gången.Foto: Anders Hagman

Trekantens byalag ligger bakom "Musikkväll i Trekanten” och inspirationskällorna heter Lina Andersson och Madeleine Klingstedt.

– Vi har jobbat många ideella timmar med att leta sponsorer för att kunna hålla entrépriser nere så att alla har råd att komma. Då detta är något vi vill göra för byborna i och omkring Trekanten nu när äntligen livet kan börja återgå till det normala, säger Lina Andersson.

Platsen för musikkvällen den 31 juli blir grönområdet vid Nävergatan. Lina Andersson säger att man hoppas på runt 500 besökare, men att det krävs minst 150 besökare för att arrangemanget ska gå plus minus noll.

Clownen Mike kommer att showa för de små, Anders Brandel bjuder på komik och musik, elever från Högalids folkhögskola sjunger och spelar och Tony Strandberg med band underhåller både barn och vuxna.

– Vi har få en jättebra bredd på artisterna. Detta kommer att bli en kanonkväll!

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.