GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Avrådan från besök vid vård- och omsorgsboende – medarbetare smittade

Publicerad 14 januari 2022
Foto: Mostphotos

På fredagen meddelar Kalmar kommun att ett smittspårningsarbete ska ske vid vård- och omsorgsboendet Ingelstorpsvägen 1. Det görs på grund av att två medarbetare är smittade med covid-19. Ingen omsorgstagare har konstaterats smittad.

Med anledning av smittspårningsarbetet avråder kommunen från besök på boendets avdelningar A,B,C och D fram till och med fredagen den 21 januari.

– Vi förstår att avrådan från besök blir en begränsning för både omsorgstagare vid vård- och omsorgsboendet och deras närstående. Men vi vill minimera risken för ytterligare smittspridning, säger Mattias Ask, förvaltningschef, i ett pressmeddelande.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.