GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bakluckeloppis till förmån för fotbollsklubbens flickor

Det är inte bara inne i Kvarteret Giraffens lokaler som man kan köpa kläder och prylar. Den 3 april öppnas nämligen bakluckorna till ett antal bilar på köpcentrets parkering.
Publicerad 9 mars 2022
Montage.
Montage.Foto: Agnes Aronsson, Mostphotos

Det är Kvarteret Giraffen i samarbete med IFK Kalmar som arrangerar bakluckeloppisar till förmån för klubbens verksamhet för flickor från sex år och uppåt.

– Som den naturliga mötesplatsen i stan ser vi det som självklart att ge plats för en god sak. Med Kvarterets Bakluckeloppis vill vi dra vårt strå till stacken för att barn och ungdomar i Kalmar ska få en meningsfull fritid. Dessutom känns det bra att stötta ett hållbart initiativ, som ser till att leksaker, kläder och prylar kan få uppskattas av någon annan istället för att slängas, säger Jenny Eberhardsson, centrumledare på Kvarteret Giraffen, i ett pressmeddelande.

Bakluckeloppisen kommer att bli ett återkommande inslag och genomföras den första söndagen varje månad mellan april och september. Det är öppet för alla att boka en plats som försäljare genom IFK Kalmars hemsida. Intäkterna från platshyran går oavkortat till föreningen.

– Vi är glada över samarbetet med Kvarteret Giraffen, eftersom vi båda ser värdet i att hjälpa unga tjejer att ha kul tillsammans och utvecklas genom fotbollen. Därför hoppas vi på en premiär med strålande sol och att Kvarterets Bakluckeloppis blir en succé från start så att fler får uppleva glädjen i att vara del av ett lag, säger Bruno Karlström, marknadsansvarig IFK Kalmar.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.