GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Båt som låg på land stals

Publicerad 3 augusti 2022
Lars Johansson/Mostphotos
Lars Johansson/Mostphotos

En man i 60-årsåldern har kontaktat polisen för att göra en anmälan efter att hans båt blivit stulen. Båten ska ha varit en jolle som legat på land och den ska ha stulits från Kullögatan på Kullö i Kalmar någon gång sedan slutet av juni och början av augusti.

Något värde på jollen framgår inte i anmälan. Brottet rubriceras som tillgrepp av ej motordrivet fortskaffningsmedel - båt, samt stöld ur och från båt. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.