unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Livsstilarrow-down
  3. Kultur & Nöjearrow-down
  4. Familjarrow-down
  5. Sport
  6. E-tidning
  7. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Bekräftat fall av covid-19 på skola

På torsdagsmorgonen fick personal och vårdnadshavare till barn på avdelningarna Borgen och Skeppet på Funkaboskolan brev om att det finns ett bekräftat fall av covid-19 i verksamheten.
Genrebild
Genrebild
Foto: Tatiana Mihaliova/Mostphotos

Det är på avdelningen Borgen som ett fall av covid-19 har konstaterats.

”Smittspårning pågår och omfattar nära kontakter som den smittade haft från torsdag 8 oktober/fredag 9 oktober innan hen fick symtom. Med nära kontakt avses någon man umgåtts med i mer än 15 minuter på mindre än 2 meters avstånd”, skriver rektor Kerstin Espelund i brevet.

I brevet uppmanar rektorn att man ska ha extra skärpt uppmärksamhet på symtom de närmsta fjorton dagarna, även lindriga, samt att man ska stanna hemma vid minsta symtom på förkylningar eller sjukdom.