GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bibliotek stängs under sommaren

Publicerad 14 juni 2022
Rälla Bibliotek
Rälla BibliotekFoto: Pressbild

Rälla bibliotek på Öland kommer att hållas stängd under sommaren. Från och med den 27 juni kommer dörrarna stängas på grund av renovering och andra förberedelser inför lanseringen av ”meröppet”. Det kommer bland annat att bytas golv och bokhyllor. Förhoppningen är att man ska kunna öppna till skolans terminsstart.

Bibliotekspersonalen uppmanar låntagare att passa på att låna böcker innan stängning. Återlämning av böcker kan sedan göras på något av kommunens andra folkbibliotek eller i återlämningsinkastet i Rälla.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.