Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Biblioteket behöver flytthjälp – låna böcker under extra lång tid

Inom kort kommer huvudbiblioteket att stänga portarna till sina nuvarande lokaler och flytta till gamla Posthusets anrika lokaler på Sveaplan.
Foto: Linus Gunnarsson

Lördagen den 22 augusti är sista dagen som huvudbiblioteket har öppet i sina gamla lokaler. Under sensommaren kommer man att flytta in i nyrenoverade lokaler i gamla Posthuset.

Då alla böcker och övriga medier packas ner i flyttlådor går de inte att låna under flytten. Nu kan du hjälpa biblioteket att flytta genom att låna böcker innan flyttlasset går. Du kan låna så många böcker som möjligt och behålla dessa tills biblioteket öppnar i sina nya lokaler i höst.

Något exakt datum när man slår upp portarna till de nya lokalerna är inte satt. Det kommer troligtvis att bli under oktober.

Under tiden huvudbiblioteket har stängt går det att låna böcker på filialbiblioteken.

Läs mer