Annons

Man grovt misshandlad med tillhygge i lägenhet

En lägenhetsfest i Snurrom spårade ur under natten till tisdag och en person har förts till sjukhus. ”Alla har anmält varandra”, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.
Publicerad 1 juni 2021
Genrebild.
Genrebild.Foto: Mostphotos

Fyra personer, två män och två kvinnor, befann sig i lägenheten i Snurrom när en dispyt uppstod vid 02.40-tiden.

– Männen har blivit oense om något och gett sig på varandra. De verkar ha slagits med olika tillhyggen, tagit det de hittat, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.

Annons

– Uppgifter gör också gällande att kvinnorna har bråkat med varandra, men det får vi undersöka vidare.

En av männen fick föras till sjukhus efter att ha tillfogats skador med tillhygge, vilket innebär att den andre mannen nu är misstänkt för grov misshandel. Han sitter gripen.

Den skadade mannen är i sin tur misstänkt för grovt olaga hot mot den andre, och kommer att gripas när han lämnar sjukhuset.

I nuläget finns även en anmälan om misshandel av normalgraden.

– Men det kan tillkomma fler misstänkta och fler brottsrubriceringar. Alla har anmält alla, sammanfattar Robert Loeffel.

Männen är i 30- respektive 40-årsåldern medan kvinnorna är i 30- respektive 25-årsåldern.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons