Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bråk vid frisersalong – kvinna gripen för misshandel

Vid 11-tiden på tisdagsförmiddagen larmas polis till en frisersalong i centrala Kalmar med anledning av ett bråk mellan två kvinnor.
Foto: Mostphotos

När polisen anländer var ingen person fysiskt skadad men polisen upprättar en anmälan om olaga hot samt ofredande. Gärningspersonen är en kvinna i 40-årsåldern och målsägande en kvinna i 30-årsåldern.

– Vad bakgrunden till bråket är vet jag faktiskt inte, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson vid polisens ledningscentral i Malmö.

Men polisens närvaro var tydligen inte tillräckligt avskräckande. Bara en timme senare, vid 12-tiden, återvände gärningspersonen till frisersalongen och gick till attack mot målsäganden. Polis ryckte ut ännu en gång och grep kvinnan i 40-årsåldern. Hon är nu även misstänkt för misshandel.

– Det har varit slag och sparkar, men inget tillhygge.

Läs mer