Bråk vid frisersalong – kvinna gripen för misshandel

Vid 11-tiden på tisdagsförmiddagen larmas polis till en frisersalong i centrala Kalmar med anledning av ett bråk mellan två kvinnor.
Publicerad 4 maj 2021
Foto: Mostphotos

När polisen anländer var ingen person fysiskt skadad men polisen upprättar en anmälan om olaga hot samt ofredande. Gärningspersonen är en kvinna i 40-årsåldern och målsägande en kvinna i 30-årsåldern.

– Vad bakgrunden till bråket är vet jag faktiskt inte, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson vid polisens ledningscentral i Malmö.

Men polisens närvaro var tydligen inte tillräckligt avskräckande. Bara en timme senare, vid 12-tiden, återvände gärningspersonen till frisersalongen och gick till attack mot målsäganden. Polis ryckte ut ännu en gång och grep kvinnan i 40-årsåldern. Hon är nu även misstänkt för misshandel.

– Det har varit slag och sparkar, men inget tillhygge.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.