GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bröd och puck är poppis – ännu en hamburgerkedja till Kalmar

Det öppnar hamburgerrestauranger på löpande band i Kalmar och näst på tur är kedjan Brödernas, det rapporterar Barometern.
Publicerad 19 oktober 2021
Foto: Agnes Aronsson

Kedjan har som plan på att ha 70 restauranger igång innan årsskiftet och runt 100 stycken till nästa sommar. I Kalmar kommer man att husera i Baronen. Planerad öppning är andra kvartalet 2022.

– Först ska fastigheten göras ordning och sedan ska vi komma in i den. Ju fortare desto bättre men vi öppnar mycket ställen så vi har ingen jättestress. Men självklart vill vi ju öppna så fort som möjligt och våren och sommaren just nere vid Baronen är ju hetare än höst och vinter så vi vill ju öppna till prime time, säger Joakim Wiklander, vd Brödernas till Barometern.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.