GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bröllopsinspiration anordnades på stan

Under torsdagskvällen bjöd butiker och andra aktörer i Kalmars bröllopsbransch på en inspirerande bröllopskväll. Blivande brudpar fick möjlighet till både experthjälp och limousineturer.
Publicerad 19 november 2021
Foto: Tess Johansson

Efter en tid av restriktioner och inställda bröllop florerade inspirationen längs Kalmars gator. Det var andra året i rad som blivande brudpar bjöds in till en personlig rundtur hos de olika butikerna. Under kvällen varvades praktiska råd med tårtsmakning, limousineturer och mycket annat.

Text och foto: Tess Johansson

Klicka på bilden och bläddra åt sidan för att ta del av hela bildspelet:

11 bilder
En limousine tog besökarna från en plats till en annan.
Smyckesexperterna Ylva Kernholt och Eva Lennartsson kommenterade konceptet. – Det är en lättsam form och en möjlighet till att ställa frågor, sa Ylva Kernholt.
Marianne Jacobson gifter sig i augusti nästa år.
Besökarna fick ställa frågor och be om råd hos de olika butikerna, bland annat om vigselringar.
Att hitta den perfekta bröllopsklänningen är viktigt för många.
Förutom bröllopskläder erbjöds också råd om dekorationer och foto.
Makeup-artisten Isabell Keränen hade hand om en av stationerna.
Gunilla och Greger Bergfeldt inspirerade besökarna med frisyrer.
Lisa Frick och Elias Borgemo var positiva till inspirationskvällen. – Det är skönt, man hinner prata i lugn och ro, sa Lisa Frick.
Ida Johansson och hennes blivande tärnor Marie Petersson (höger) och Johanna Abrahamsson (vänster).
Catarina Esbjörnsson stod för bröllopstårtorna.
En limousine tog besökarna från en plats till en annan.
Smyckesexperterna Ylva Kernholt och Eva Lennartsson kommenterade konceptet. – Det är en lättsam form och en möjlighet till att ställa frågor, sa Ylva Kernholt.
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.