unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Bröllopsmässa flyttas till nästa år

Sydöstra Sveriges största mässa inom fest och bröllop som skulle hållits den 11 oktober på Guldfågeln arena ställs in och flyttas till nästa år.
Foto: Mehdi Barakat

”Att lägga mässan i mars 2021 känns i nuläget osäkert både för oss som arrangör och säkert även för våra utställare. Vi som alla andra känner en stor osäkerhet kring pandemins utveckling och möjligheten att arrangera mässor och större event. För att säkerställa mässans 10-årsjubileum och kunna göra den riktigt bra kommer vi lägga den en söndag i oktober 2021. Då räknar vi med att både utställare och besökare lagt Covid-19 bakom sig”, meddelar arrangören Partykompaniet i ett pressmeddelande.

Vilken söndag i oktober 2021 som mässan kommer att hållas är dock inte spikat då det styrs av Kalmar FF:s matchprogram, vilket bestäms tidigt under våren 2021.

– Vår förhoppning är naturligtvis att alla utställare har förståelse för vårt beslut och att vi kan räkna med dem som utställare i oktober 2021 säger Christian Persson, Eventbyrån Partykompaniet.

Läs mer