Brott: Flera personer i bråk i Nybro – man slagen med flaska i huvudet

Strax innan 23 under lördagskvällen hamnade flera personer i bråk i Nybro. Enligt polisen ska en ung man blivit slagen i huvudet med en glasflaska under bråket.
Nybro • Publicerad 9 oktober 2022
Foto: Mostphotos

Strax innan 23 på lördagskvällen gjorde polisen två anmälningar om misshandel efter ett bråk mellan flera personer i centrala Nybro.

Enligt polisen ska en man i 20-årsåldern blivit slagen med en glasflaska i huvudet. Enligt uppgifter ska det röra sig om ett 20-tal personer som varit inblandade i händelsen.

– Det har blivit bråk mellan motorburna ungdomar när de har kört i centrala Nybro. På något sätt har de råkat i luven på varandra och då upptäcker en kille att någon har ett tillhygge i handen. När han ska ta väck det från personen får han en glasflaska i huvudet, säger jourhavande förundersökningsledare Anette Norrsén.

En anmälan upprättades om grov misshandel alternativt misshandel, medan den andra rubriceras som misshandel. Vid 9 på söndagsmorgonen finns ingen misstänkt.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.