GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Butikskedja slår upp portarna på Giraffen i dag

Ännu en butik flyttar in i Kvarteret Giraffen.
Publicerad 20 maj 2022
Kicks öppningsdag i Giraffen. Foto: Privat
Kicks öppningsdag i Giraffen. Foto: Privat

Under fredagen var det dags för Kicks att slå upp portarna i Giraffen. Bara minuter efter öppningen fick vi en liten pratstund med butikschefen Nina Stålhandske.

– Vi har precis rullat upp jalusin! Det känns jätteroligt. Vi är jättestolta att kunna visa upp vårt varumärke och vara närmre kunderna. Det är mycket känslor just nu.

Under dagen finns leverantörer på plats som håller i tävlingar, och dessutom blir det diverse öppningserbjudanden.

– Man hittar oss vid de andra butikerna på butiksgatan i Giraffen, mittemellan Coop och Maxi. Vi har Guldfynd mitt emot oss, säger Nina Stålhandske.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.