GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Butikskedjan Normal öppnar i Kvarteret Giraffen: ”Passar oss perfekt”

Danskägda butikskedjan Normal etablerar nu sin andra butik i Kalmar.
Publicerad 1 september 2022
Kvarteret Giraffen/Martina Adolfsson Nyström, centrumchef. Foto: Agnes Aronsson/Linus Gunnarsson
Kvarteret Giraffen/Martina Adolfsson Nyström, centrumchef. Foto: Agnes Aronsson/Linus Gunnarsson

Sortimentet innefattar märkesvaror inom hudvård, hårvård och smink men även påfyllnadsvaror för hemmet som rengöringsprodukter och vissa matvaror. Normal finns redan som butik i Baronen.

I och med Normals etablering kommer större delen av kvarterets butiksytor vara fullt inhyrda.

– Vi tror på Kvarteret Giraffen som en naturlig mötesplats för både Kalmarborna, turisterna och besökare från intilliggande kommuner. Kvarteret har blivit en självklar destination för shopping och upplevelser, något som passar Normal och vårt koncept alldeles utmärkt! Vi ser fram emot att etablera oss hos denna starka aktör och Normal kommer att bidra på ett mycket positivt sätt till den fortsatta utvecklingen, säger Jan Nyberg, vd på Normal, i ett pressmeddelande.

Normal driver i nuläget cirka 400 butiker i Norden och norra Europa. Den nya butiken i Kvarteret Giraffen beräknas stå klar lagom till julhandeln.

– Att få hit Normal och deras koncept passar oss perfekt då vi nu är en etablerad mötesplats med många besökare som kommer till oss dagligen. Deras ambition att alltid ge kunden en unik upplevelse vid varje besök rimmar mycket väl med vår och vi räknar med att etableringen kommer leda till ökad trafik för hela Kvarteret. Det känns jättespännande att kunna välkomna Normal till oss i Kvarteret, säger Martina Adolfsson Nyström, centrumchef på Kvarteret Giraffen, i pressmeddelandet.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.