CA Fastigheter köper nytt längs E22: ”Vi är positiva till Snurrom”

Fastigheten är nybyggd sedan 2019 och har ett bra logistikläge intill E22.
Publicerad 14 oktober 2021
THOMAS TRANÅKER/Mostphotos
THOMAS TRANÅKER/Mostphotos

CA Fastigheter AB har köpt och tillträtt en fastighet i Kalmar. Fastigheten heter Odonet 2 och ligger vid Snurromområdet, lite norr om de nybyggda fastigheterna och i anslutning till bostäderna. Den är nybyggd sedan 2019 och har ett bra logistikläge intill E22.

– Det här är en lager-, produktion- och kontorsfastighet som ligger väldigt nära E22 med direkt tillgänglighet för in- och utfart. Vi är positiva till Snurrom. CA Fastigheter äger sedan tidigare mark i området och arbetar med den kommande detaljplanen för Snurrom och den utvecklingen som komma skall inom de kommande tre till åtta åren. Det var därför intressant att köpa en ny fastighet, fast med industri och lagerkaraktär, säger CA Fastigheter AB:s VD Andreas von Hedenberg.

En tillbyggnad kommer att påbörjas omgående och färdigställs under tredje kvartalet 2022. Tidigare har Modig Machine Tool huserat i lokalerna som med tillbyggnaden blir på totalt 9000 kvadratmeter, och de kommer de även göra fortsättningsvis med CA Fastigheter som hyresvärd.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.