GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Café och blomsterhandel öppnar i Giraffen

Söta Fröken Färg öppnar i månadsskiftet maj-juni.
Söta Fröken Färg kommer att ligga intill den nordvästra entrén på Kvarteret Giraffen.
Söta Fröken Färg kommer att ligga intill den nordvästra entrén på Kvarteret Giraffen.
Foto: Pressbilder/montage

Caféet och blomsterhandeln kommer att ligga mellan Indiska och den nordvästra entrén, med servering både inne och ute. Fika, smoothies, sallader, smörrebröd och kaffe från Balck Coffee kombineras med försäljning av blommor, krukor och vaser.

”Vi är superglada över att kunna välkomna en härlig färgklick till kvarteret. Söta Fröken Färg är en genuin livsstilsbutik med ett erbjudande som följer årets säsonger, men dit man också kan slinka in för att förgylla vardagen året om, själv eller med en kompis”, kommenterar centrumchef Martina Adolfsson Nyström.

”Vår ambition är att vara en oas för alla som behöver en paus i vardagen, vill visa sin uppskattning genom en unik bukett, eller söker inspiration till ett mer växtrikt och lustfyllt hem”, säger Söta Fröken Färgs ägare Stephanie Eriksson.

Centrumchef Martina Adolfsson Nyström.
Centrumchef Martina Adolfsson Nyström.
Foto: Linus Gunnarsson

Läs mer