GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Caroline Möllesand debuterar med lokal feelgood-roman

Caroline Möllesand debuterar som författare med en feelgood-roman som utspelar sig i Kalmar och på Öland.
Publicerad 17 april 2022

Caroline är själv uppvuxen och bosatt i Kalmar och Öland har en speciell plats i hennes hjärta. Boken heter ”Sommarvindar & Sanningar” och släpps den 10 maj. Den 12 maj mellan klockan 15.00 och 16.00 befinner hon sig på Dillbergs bokhandel för att signera den nya boken.

Caroline Möllesand är även aktuell som textförfattare till jubileumsboken om Borgholms Hotell som fyller 50 år. Den har fått namnet ”ÖRT – Öland Resan Tiden”.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.