GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Covid-19: Gott om lediga tider för vaccinering

Region Kalmar län meddelar på onsdagsmorgonen att det finns gott om lediga tider för att vaccinera sig mot covid-19 på flera håll i länet.
Publicerad 18 augusti 2021
Genrebild.
Genrebild.Foto: Andrey Popov/Mostphotos

”För närvarande finns det gott om lediga tider vid vaccinationscentralerna i Kalmar, Borgholm, Oskarshamn och Västervik. Förutom i Västervik finns det möjlighet att få en första dos vaccin mot allvarlig sjukdom i covid-19 den här veckan”, skriver Regionen.

I Västervik och på Vimmerby hälsocentral finns lediga tider i nästa vecka.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.