GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Cyklist påkörd av bil – förd till sjukhus med ambulans

Publicerad 27 maj 2022
Genrefoto: Mostphotos
Genrefoto: Mostphotos

Vid 13.15 inkom ett larm om en trafikolycka i Kalmar, vid korsningen Kungsgårdsvägen/Stallgärdsgatan till SOS Alarm. Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till platsen.

– Det är en cyklist som har blivit påkörd av en personbil på övergångsstället. Personen är omhändertagen av ambulanspersonal. Trafiken var under den tiden helt avstängd i korsningen i alla riktningar, men nu är allt öppet igen, och våra styrkor har vänt hemåt, säger Anders Palmgren, vakthavande befäl vid räddningstjänsten.

Skadeläget är för närvarande okänt.

Här ska olyckan ha inträffat:

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.