GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Då flyger F17 julgran över länet

Datum är spikat – den 6 december flyger Blekinge flygflottiljs populära julgransflygning över Kalmar. Det rapporterar Sydöstran.
Kalmar • Publicerad 30 november 2022
Julgransflygning.
Julgransflygning.Foto: Helena Silvertid/Mostphotos

Julgransflygningen har blivit ett populärt inslag under juletider och i vanlig ordning så utgår Blekinge flygflottilj från flygbasen i Kallinge, Ronneby.

Så redan på tisdag nästa vecka kommer länsborna kunna se stridsflygen flyga över länet. Men över vilka orter och vilka tider julgranen kommer att flyga förbi är ännu inte spikat.

– Information om rutt och tider kommer inom kort, säger Helene Nyberg, kommunikationschef på F17 till tidningen.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.