GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Då kommer Funkisfestivalen till Kalmar

Funkisfestivalen är Sveriges största melodifestival för personer över 15 år som har en funktionsnedsättning, inom LSS/SoL.
Publicerad 13 september 2021
Foto: Mostphotos

Den som är sugen på att delta i Funkisfestivalen har till och med den 30 september på att anmäla sig. Deltagarna kommer att få stå på scen inför publik, och får innan dess stöd och träning inför framträdandet.

”Funkisfestivalen är en sångtävling, likt Melodifestivalen som visas på TV varje år. Du tävlar först med andra som bor, går i skola och jobbar i samma kommun som du. Du behöver inte sjunga som Danny, Darin, Sabina, Agnes eller någon annan stor artist för att delta. Det viktiga är att du tycker om att sjunga och stå på scenen”, skriver Kalmar kommun i ett pressmeddelande.

Funkisfestivalen kommer att gå av stapeln den 12 februari 2022 och äga rum i UNIKs konserthall.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar kalmarposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.