GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Då kommer populära skridskobanan på Stortorget tillbaka

I slutet av november förra året fick Stortorget i Kalmar en tillfällig skridskobana som gladde många besökare. Nu har kommunen ansökt om nytt tidsbegränsat bygglov för en skridskobana även i år.
Publicerad 21 september 2022
Skridskobana Kalmar
Skridskobana KalmarFoto: Agnes Aronsson

Att skridskobanan skulle komma tillbaka även i år kommer inte som en överraskning. I slutet av februari i år berättade Lisa Söderholm, centrumutvecklare på Kalmar city, att man siktade på att skridskobanan skulle bli ett återkommande inslag i staden.

Nu har Kalmar kommun ansökt om ett nytt tidsbegränsat bygglov för skridskobanan. Precis som förra året placeras den i hörnet av Stortorget. Perioden man sökt för är från och med 25 november till och med den 28 februari. Förutom själva skridskobanan kommer belysningsmaster och en bod att stå på platsen.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.