GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Då vankas julmarknad på Larmtorget

Publicerad 18 november 2022
Mats Strömberg, Lions Julmarknadsgeneral.
Mats Strömberg, Lions Julmarknadsgeneral.Foto: Privat

Snart är det dags att dansa runt granen på Larmtorget och fira in julen. Det är Lions gammaldags julmarknad som äger rum den första advent. Det blir fiskdamm, chokladhjul, lotterier och även Duran & Mollan gästar julmarknaden.

– Barnen får möjlighet att åka hästskjuts runt Kvarnholmen och den ”riktiga” Tomten finns på plats för att ta emot önskelistor o prata lite med barnen, berättar Lions Julmarknadsgeneral Mats Strömberg och fortsätter:

– Sen starten för 64 år sedan har Lions Julmarknad i Kalmar dragit in nästan 2 miljoner kronor som gått till välgörande ändamål.

Tomten finns på plats på Lions julmarknad.
Tomten finns på plats på Lions julmarknad.Foto: Privat
Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.