Dagens singelsläpp är bokstavligt talat en käftsmäll

Kalmarbördiga Miss Sister släpper nya singeln ”Get Off Me” under fredagen. Den sjunger hon till odrägliga män på dansgolvet.
Publicerad 24 juli 2020 • Uppdaterad 30 juli 2020
Miss Sisters omslagsbild till Get Off Me.
Miss Sisters omslagsbild till Get Off Me.Foto: Erik Dilexit

Kalmarbördiga Ida Gratte, som går under artistnamnet Miss Sister, är tillbaka med en ny singel. Hon beskriver den som en käftsmäll. Bokstavligt talat. "I wanna put my fist in your face to the rhythm of the bass" sjunger hon till odrägliga män på dansgolven i singeln ”Get Off Me”.

– Ibland vill man bara slå till någon för de är så otrevliga. Jag säger inte att man ska göra det men man ska se värdet i sig själv och sin kropp om någon tar sig friheter de inte har rätt till. Det är aldrig hos dig skammen ska ligga! Låten är en uppmaning att säga till vakterna, de är där av en anledning. En uppmaning att känna dig som den queen du är. Dansgolvet ska vara en plats för att ha kul! Hoppas ni dansar loss till min nya dänga och känner er lite mer självsäkra efteråt, hälsar Miss Sister.

”Get Off Me” är skriven tillsammans med producenten Tobias Löfkvist och en rolig detalj är att Miss Sisters mamma Celia Nilsson är med och körar. 23-åringen har turnérat runt om i Scerige och Europa, och hennes låtar har streamats flitigt på Spotify. Och ”Get Off Me” passar i dessa virustider även utanför dansgolven, menar Miss Sister. Kom inte för nära helt enkelt!

– Det känns alltid pirrigt inför ett släpp, att ge ut något man jobbat hårt och länge med. Och bara sådär finns den tillgänglig för alla att lyssna och bedöma som de vill. Men det känns mest bara underbart! Även om jag mest sitter och delar och skickar runt låten och försöker pusha överallt, ska jag försöka njuta av releasekvällen med vänner och god mat och dryck och vara lite stolt, för det känner jag mig med den här låten, om man nu får säga det i det här landet!

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.