GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Dags för Världens Barnloppet – så gör du för att delta

Imorgon, lördag, går Världens barnloppet av stapeln för såväl gamla som unga. Det går bra att medverka på plats eller på distans.
Publicerad 1 oktober 2021
Foto: Pressbild
Foto: Pressbild

Den 2 oktober är det dags! Gå, spring eller rulla på plats vid Guldfågeln arena, eller delta på distans. Världen barnloppet är tillbaka efter att de förra året tvingades ställa in det fysiska evenemanget på grund av pandemin. Istället genomfördes loppet digitalt. I år blir det båda delarna igen. Loppet har genom åren blivit en stor motionsfest för såväl gamla som unga. Det finns en kortbana på 1,5 kilometer eller en längre på 4,5 kilometer. Alla som deltar ska vara fria från förkylningssymtom och ska hålla omtänksamt avstånd.

Info:

Mot uppvisande av betald anmälningsavgift reser du fritt med Kalmar länstrafik till och från loppet.

Oavsett om du väljer att delta digitalt eller på plats så registrerar du anmälningsavgiften 100 kronor för vuxna och 50 kr för barn (under 15 år) i digitala bössan där Världens barnloppet i Kalmar län finns under den här perioden. Pengarna går oavkortat går till Radiohjälpens Världens Barn-insamling och TV-galan sänds den 1 oktober.

Pengarna går oavkortat går till Radiohjälpens Världens Barn-insamling och TV-galan sänds den 1 oktober.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.