Annons

Dansbandsgalan byter lokal efter för få biljettköp

Den dansbandsgala som skulle hållits i Hatstore Arena lördagen den 3 december flyttas till nöjeslokalen Sandra. Detta då färre biljetter sålts än väntat.
Publicerad 24 november 2022
Turnéledare Thomas Deutgen och Pär Aldestam från Destination Kalmar inne i Hatstore Arena där evenemanget skulle ha hållits.
Turnéledare Thomas Deutgen och Pär Aldestam från Destination Kalmar inne i Hatstore Arena där evenemanget skulle ha hållits.Foto: Hedda Ottestam

Hallen inne på Hatstore Arena blir för stor för det antal gäster som köpt biljett och i samförstånd med Sandra och Thorbjörn Håkansson beslutar man därför att flytta evenemanget till den mindre lokalen Sandra.

– Jag tyckte det var tråkigt att det skulle behöva ställas in, så då tänkte jag att Sandra kanske passar bättre som lokal. Det blir som en danskväll som det varit tidigare på Sandra, säger Thorbjörn Håkansson.

Annons

Alla som köpt biljett kommer att få pengarna tillbaka och möjlighet att köpa en ny biljett till den nya galan. Det kommer inte hållas något julbord på Sandra som det skulle ha gjorts på Hatstore Arena, på grund av tidsbrist.

Vikingarna, som var bokade till galan, har behövt ställa in sin medverkan på grund av sjukdom i bandet. Lasse Stefanz och Black Jack kommer dock fortfarande uppträda.

– Olle Jönsson gjorde ju så bra ifrån sig i ”Så mycket bättre” så det blir kul att få uppleva det, säger Thorbjörn Håkansson.

Det blir istället på Sandra som dansbandsentusiasterna kommer mötas.
Det blir istället på Sandra som dansbandsentusiasterna kommer mötas.Foto: Privat
Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons