unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Livsstilarrow-down
  3. Kultur & Nöjearrow-down
  4. Familjarrow-down
  5. Sport
  6. E-tidning
  7. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Därför lyser Kalmarsalen upp fasaden i rött under kvällen

Kalmarsalen vill att folk kommer förbi och fotar byggnaden under kvällen för att lyfta deras budskap.
Foto: Kennerth Kullman/Mostphotos

”Vi behöver Dig! Vilken känsla bilden ger – liveframträdanden. Istället väntar en vinter full av konkurser. Det är INTE ok!”

Så börjar Kalmarsalen sitt senaste Instagraminlägg som de publicerade under onsdagseftermiddagen. Evenemangs och kulturbranschen har drabbats hårt i och med coronakrisen. För att uppmärksamma situationen har Kalmarsalen beslutat sig för att lysa upp Kalmarsalen i rött ikväll (onsdag) och deltar i den globala kampanjen #wemakeevents för att upplysa politiker och regering om att de vill ha stöd och förståelse.

Kalmarsalen uppmanar i sitt Instagraminlägg folk att komma förbi och fota den upplysta byggnaden, samt att dela och tagga #redalert och #lightitinred.