unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

De ger 50 000 kronor till Kvinnojouren

Frimurarlogerna i Kalmar, Carl, Gustav Adolf och Gyllene kronan delar årligen, genom sitt caritasarbete (barmhärtighet för behövande) ut medel till lokala ideella organisationer som gör ett hjälpande och behjärtansvärt arbete.
Ordförande i Caritas, Frimurarlogerna i Kalmar, Peter Adolfsson, delar ut 50 000 kronor till Kvinnojouren
Ordförande i Caritas, Frimurarlogerna i Kalmar, Peter Adolfsson, delar ut 50 000 kronor till Kvinnojouren
Foto: Pressbild

Året 2020 har varit annorlunda, men frimurarbrödernas vilja till insamling av medel till barmhärtighet för behövande har varit stor, trots att vår verksamhet har varit nedstängd och mycket begränsad under året.

För 2020 delas 50 000 kronor ut tillKvinnojouren i Kalmar.

Caritas motivering till att ge Kvinnojouren bidrag var att under årets pandemi har behovet av stöd till utsatta kvinnor i nära relationer ökat och att många familjer, kvinnor och barn behöver stöd.

Foto: Pressbild

Kvinnojouren har med stor tacksamhet tagit emot detta stöd från Caritas, Frimurarna i Kalmar och bekräftar att behovet är stort för att de skall bedriva sin verksamhet, ta emot utsatta kvinnor och ge mera stödsamtal och utveckla sin verksamhet.

Peter Adolfsson

Ordförande Caritas/Frimuralogerna i Kalmar