GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

De står på scen i veckans Musik på Larmtorget

Veckans akt i Musik på Larmtorget är Per Persson & Nya Packet.
Publicerad 25 juli 2022
Per Persson.
Per Persson.Foto: Pressbild/Jubel

År 1989 debuterade Perssons Pack med albumet ”Kärlek och dynamit” men mest kända blev de för år 1991 års ”Tusen dagar hemifrån” med Jakob Hellman på sång.

Efter att bandet år 2014 tackade för sig, genom en fullsatt spelning på konserthuset Nalen i Stockholm, så fortsatte Per Persson under eget namn. Men det dröjde inte länge innan han började sakna att spela i band. Då föddes Per Persson & Nya Packet.

År 2020 syntes Per Persson i ”Så mycket bättre”, där han tillsammans med Plura framförde ”Tusen dagar hemifrån”.

Konserten äger rum tisdagen den 26 juli mellan klockan 18:00 och 20:00. Kvällens supportakt är Max Jeansson från Kalmar.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.