GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Deckarförfattare besöker Öländskt bibliotek för samtal

Deckarförfattaren Kristina Appelqvist har skrivit tio deckare varav nio utspelar sig i den akademiska världen i Skaraborg. Nu kommer hon till Rälla bibliotek för ett författarsamtal.
Publicerad 11 november 2022
Kristina Appelqvist, deckarförfattare.
Kristina Appelqvist, deckarförfattare.Foto: Pressbild

Författaren är aktuell med en ny bok som heter ”Klänning för korta kvinnor”. Det är den första boken i en ny serie som utspelar sig i Stockholm och Sjuhäradsbygden.

Appelqvist kommer under författarbesöket bland annat att prata om varför hon blev författare mitt i livet och om sin nya bok, samt om den akademiska världen som deckarmiljö.

Den 16 november kommer författaren till Rälla bibliotek och anmälan görs via Borgholms bibliotek.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.