Annons

Digital lärplattform införs hos Södermöres äldreomsorg

Äldreomsorgen i Södermöre kommundel växlar upp i den digitala utvecklingen. Man har infört en digital lärplattform och har därmed uppnått målet med en pappersfri och effektivare rekrytering av vikarier.
Publicerad 1 mars 2021
Foto: Mostphotos

– För att konkurrera om arbetskraft behöver arbetsgivaren se till hela medarbetarupplevelsen. Idag förväntar sig medarbetare att ta emot information på ett helt nytt sätt än för bara några år sedan, säger enhetschef Anette Högsell, i ett pressmeddelande.

Genom den digitala plattformen vill man ligga i framkant och se möjligheterna med att kommunicera på nya sätt, styra vilken information man ger ut och enkelt kunna uppdatera den vid behov. Dessutom kan förmedla fakta och utbildning via en digital introduktion. Den digitala introduktionen ersätter dock inte medarbetarens introduktion på arbetsplatsen, utan ses som ett komplement.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons