unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Digital lärplattform införs hos Södermöres äldreomsorg

Äldreomsorgen i Södermöre kommundel växlar upp i den digitala utvecklingen. Man har infört en digital lärplattform och har därmed uppnått målet med en pappersfri och effektivare rekrytering av vikarier.
Foto: Mostphotos

– För att konkurrera om arbetskraft behöver arbetsgivaren se till hela medarbetarupplevelsen. Idag förväntar sig medarbetare att ta emot information på ett helt nytt sätt än för bara några år sedan, säger enhetschef Anette Högsell, i ett pressmeddelande.

Genom den digitala plattformen vill man ligga i framkant och se möjligheterna med att kommunicera på nya sätt, styra vilken information man ger ut och enkelt kunna uppdatera den vid behov. Dessutom kan förmedla fakta och utbildning via en digital introduktion. Den digitala introduktionen ersätter dock inte medarbetarens introduktion på arbetsplatsen, utan ses som ett komplement.

Läs mer