Annons

Elva anmälda narkotikabrott på knappt ett dygn: ”Jobbat aktivt”

Publicerad 19 december 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: Mostphotos

Polisen har haft fullt upp i Mönsterås i helgen. Mellan fredagskvällen och lördagsnatten ska elva narkotikabrott ha upptäckts och anmälts i kommunen.

På fredagen vid 22-tiden är en patrull ute och jobbar när de plötsligt ska ha känt doften av cannabis. Två män, en i 20-årsåldern och en i 25-årsåldern, misstänks och kontrolleras varpå man upptäcker misstänkt narkotika. 20-åringen misstänks nu för narkotikabrott, eget bruk och innehav. 25-åringen misstänks endast för eget bruk.

Annons

Knappt ett dygn senare, vid 01-tiden natten mellan lördagen och söndagen, påträffar polisen ytterligare misstänkta narkotikapåverkade personer. Bland annat en man i 20-årsåldern och en man i 60-årsåldern som nu båda misstänks för eget bruk och innehav.

– Det är uppenbart att man varit där och jobbat aktivt – och fått en bra träff, säger Thomas Johansson, kommunikatör vid polisen.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons