Annons

En andra person åtalas för att ha köpt sex på camping

På kort tid blev sex män misstänkta för sexköp i Kalmar. En man i 25-årsåldern står åtalad i väntan på dom – nu väcks åtal mot en andra man som är i 35-årsåldern.
Publicerad 27 mars 2023
Kalmar tingsrätt.
Kalmar tingsrätt.Foto: Hedda Ottestam

En man i 35-årsåldern står åtalad för köp av sexuell tjänst, ett brott som ska ha skett den 3 mars.

Under kvällen bevakade polisen en stuga på en camping i Kalmar kommun där de misstänkte att sexhandel pågick. Polisen hade tidigare under kvällen konfronterat två misstänkta personer som lämnat stugan på campingen – mannen i 35-årsåldern var den tredje mannen som anlände till stugan.

Pengarna som mannen ska ha betalat med.
Pengarna som mannen ska ha betalat med.Foto: Ur polisens förundersökning
Annons

I polisens pm står det att mannen kom till platsen i bil och hade en halsduk över munnen och näsan. Han tog direkt upp telefonen och gick i riktning mot stugorna, men gick mot vattnet. Under ett par minuter öppnades dörren till stugan ett par gånger och kvinnan i stugan blinkade med utebelysningen. Till slut lämnade kvinnan stugan och gick ner mot vattnet. Efter en stund kom kvinna och mannen gående tillbaka mot stugan.

Mannen var i stugan i cirka 10 minuter och gick sedan ut ur stugan. Polisen konfronterade mannen vid hans bil som stod vid parkeringen.

Mannen nekar till brott och säger att han inte har varit i stugan. Han poängterar i förhör gång på gång att han omöjligen skulle hinna ha sex på de tio minuterna som han var i stugan – om han teoretiskt skulle ha varit där inne.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons