GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bråk på Kvarnholmen började i butik

Av oklar anledning började två personer slåss i centrala Kalmar, vid 11.20-tiden på måndagen.
Publicerad 2 augusti 2021 • Uppdaterad 3 augusti 2021
Genrebild.
Genrebild.
Foto: Linus Gunnarsson/Mostphotos

– Det verkar ha börjat med ett verbalt bråk inne i en butik. En person har sedan blivit slagen i ansiktet inne i butiken och därefter har det fortsatt utanför, säger polisens presstalesperson Thomas Johansson på tisdagen.

En av kombattanterna ska även ha blivit biten i fingret.

Slagsmålet pågick vid korsningen av Kaggensgatan och Norra Långgatan, dit polisen åkte efter larm från allmänheten. I närområdet kunde en misstänkt gärningsman gripas, inledningsvis misstänkt för grov misshandel. Det är en man i 35-årsåldern.

En annan man, uppsatt som målsägande och även han i 35-årsåldern, kördes av polisen till sjukhus för vård.

På tisdagen rapporterar P4 Kalmar att den misstänkte gärningsmannen har försatts på fri fot. Han är dock fortsatt misstänkt. Tre personer är uppsatta som vittnen.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar kalmarposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.