unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Fem fast i drogkontroll - den yngste 15 år

Polis patrullerade i norra Kalmar på måndagskvällen, vilket resulterade i att totalt fyra män och en pojke fick följa med på kroppsbesiktning och förhör.
Foto: Mostphotos

Vid 16.30-tiden försöker en man i 20-årsåldern springa ifrån polisen i ett bostadsområde i Norrliden, men stoppas. Han visar tecken på narkotikapåverkan och tas med för kroppsbesiktning och förhör, varefter han släpps.

Bara ett par minuter senare är det en till person på samma plats som försöker springa ifrån patrullen. Det här gången är det en 15-årig pojke. Han visar tecken på narkotikapåverkan och tas med för provtagning och förhör.

En tredje flyende man i samma bostadsområde hinner springa hem till sin bostad innan polisen hinner ifatt honom. Efter att ha lämnat urinprov tas han med för förhör.

Från Norrliden förflyttar sig polisen till Djurängen, och kontrollerar vid 18-tiden en man i 20-årsåldern på Baltiska vägen, som tas med även han.

Kvällens femte ingripande sker i Berga vid 20.30-tiden, där det rör sig om en man i 25-årsåldern som misstänks för narkotikabrott.