Annons

Fick stryk av mannen i bilen bredvid

En man i 30-årsåldern har anmält att han blivit misshandlad och fått sin bil vandaliserad av en annan man på en parkering i Norrliden.
Publicerad 18 januari 2021
Genrebild.Foto: Maren Winter/Mostphotos

Det var i lördags vid 15-tiden som situationen uppstod. Enligt målsäganden parkerade han på en p-plats, där en bil stod på p-platsen intill.

Det blev ganska lite utrymme mellan bilarna och hans dörr kom emot den andra bilen när han klev ur, dock väldigt lätt och utan att orsaka någon skada uppger mannen. Han bad om ursäkt till den andre bilens ägare, som satt i sitt fordon. Efter detta ska målsäganden ha råkat komma emot den andra bilen igen, denna gång med jackan, och det fick bägaren att rinna över för mannen i den andra bilen.

Annons

– Enligt anmälan slår han till målsäganden med knuten näve samt sparkar sönder hans sidobackspegel, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.

Polisen har ett namn på den misstänkte gärningsmannen.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons